çetin ticaret

Kaymakam Gökdemir Koşar Adım…

Bayramiç’e yeni atanan Kaymakam Sercan Gökdemir’in tüm etkinliklerde ‘önder’ durumda olması ilçede takdirle karşılanıyor.

3724
Kaymakam Gökdemir Koşar Adım…

Bayramiç’e yeni atanan Kaymakam Sercan Gökdemir’in tüm etkinliklerde ‘önder’ durumda olması ilçede takdirle karşılanıyor. Fidan dikiminden, Lösemili Çocuklar Haftası bilgilendirilmesi gibi programlı etkinliklerin yanısıra Kaymakam Gökdemir ilçedeki yatırımları yakından takip edip, muhtarlarla da birebir görüşüyor.

Lösemi Bilgilendirmesi

“2-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” nedeniyle, Bayramiç Kaymakamı  Sercan Gökdemir, Jandarma Komutanı Salih Albayrak, Emniyet Müdürü V. Murat Çelik, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik, Okul Müdürü Ayten Burçak, Menderes ilkokulu ve Menderes Ortaokul Öğretmenleri ve Öğrencilerinin katılımıyla farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş sonunda lösemi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Geleceğe Nefes

Bugün ülkemizin tamamında olduğu gibi Bayramiç ilçemizde de saat 11:11'de geleceğimize nefes seferberliği kapsamında kamu kurumlarımızın öğrencilerin vatandaşlarımızın katılımı ile fidan dikimi gerçekleştirdik.

Merkez Muhtarları Ziyaret

Kaymakamımız Sercan Gökdemir İlçemiz Tepecik Mahallesi, Camikebir mahallesi, Camicedit mahallesi ve Menderes mahallesi muhtarlıkları ziyaret etti.

Evciler Köyü’nde Yerinde İnceleme Kaymakam Sercan Gökdemir, Bayramiç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde  25 Ekim 2019 tarihinde  ihalesi yapılan  Evciler köyü okul  bahçesindeki  yemekhane binası inşaatını yerinde inceledi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.