çetin ticaret

Kusuru Olmayan Bu Masum Eğitimcilere Haksızlık Yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can, Bayramiç’te yapılan 10 Kasım Anma programında yaşanan olumsuzluklardan sonra gerçek sorumlulara herhangi bir şey yapılmadığını öne sürdü.

4200
Kusuru Olmayan Bu Masum Eğitimcilere Haksızlık Yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can, Bayramiç’te yapılan 10 Kasım Anma programında yaşanan olumsuzluklardan sonra gerçek sorumlulara herhangi bir şey yapılmadığını öne sürdü. Can, “Kusuru olmayan bu masum eğitimcilere yapılan haksızlığın son bulması gerekmektedir” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can,  yaptığı açıklamada “Bayramiç İlçemizde 10 Kasım Anma Programında yaşanan olumsuz durumun gerçek sorumlularına herhangi birşey yapılmadı. Hala da yapılmış değil. Bu belirsizlik tören esnasında emek veren hiçbir kusuru olmayan masum insanların açığa alınması gibi çok haksız ve hukuksuz bir aşamaya gelmiştir. Burada gerçek sorumlular hakkında işlem yapmayanlar kadar; ideolojik takıntılar bazı sendikamsı yapıların sorunlardan beslenme alışkanlığına hizmet etmiş, onların bu militanca tavrı da bu görevini yapmaya çalışan iki eğitimcinin mağduriyetlerine sebep olmuştur. Biz bugüne kadar yaptığımız gibi; sorunlardan beslenmek yerine sorumlu davranarak konunun çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Konuyla alakalı ilk günden beri en üst seviyede yakinen takip ediyoruz. Konunun çözümü için çaba gösteriyoruz. Kusuru olmayan bu masum eğitimcilere yapılan haksızlığın son bulması gerekmektedir. O arkadaşlarımızın hakkını ve hukukunu korumaya devam edeceğiz. Haksızlıklar karşısında yasal ve hukuki süreç dahil her türlü mücadeleyi vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.