çetin ticaret

Bayramiç'e Yeni Hükümet Konağı

Bayramiç ilçesinde 2018 yılında çalışmalarına başlanan yeni Hükümet Konağı projesinde sona gelindi.

4890
Bayramiç'e Yeni Hükümet Konağı

Bayramiç ilçesinde 2018 yılında çalışmalarına başlanan yeni Hükümet Konağı projesinde sona gelindi. Eski Hükümet Konağı’nın depreme dayanıksız olmasından dolayı yıkılmasından kısa bir süre sonra çalışmalarına başlanan proje kısa sürede tamamlanmak üzere.

Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Çanakkale’mizin bir kamu binası daha modern imkanlara kavuşuyor” dedi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Çanakkale’mizde neredeyse yenilenmeyen okul, hastane, hükümet konağı kalmadı. Hemşehrilerimizin hakkettiği kaliteli hizmeti sağlamak için gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan Bayramiç Hükümet Konağı’mız kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Geleneksel mimari yapıyla inşa edilen binamız Akif’in hatıralarına ev sahipliği yapan Bayramiç’imize çok yakışacak. 3. Katlı Hükümet Konağımızın içerisinde Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Kaymakamlık gibi hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak kurumlar yer alacak. Şimdiden yeni Hükümet Konağı’mızın hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale’mizde ki tüm kamu binalarını modern imkanlarla hizmet verir hale kavuşturmayı hedefliyoruz” şeklinde ifade etti.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.