çetin ticaret

'Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır'

Bayramiç Belediyesi AK Parti grubu tarafından olağanüstü toplantı ve sözlü huzur hakkının Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması talep edildi. Gerçekleşen Bayramiç Belediyesi’nin Belediye Meclis toplantısında da o tarihi alkışlanacak karar alındı.

3344
 'Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır'

Suriye’nin kuzeyinde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce, güvenli bölge oluşturmak ve Türkiye sınırından terör unsurlarını temizlemek maksadıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla belediye meclisleri bu ay olağanüstü toplandılar. Bayramiç Belediyesi  AK Parti grubu tarafından olağanüstü toplantı ve sözlü huzur hakkının Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması talep edildi ve o alkışlanacak karar alındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu ortaklığında, Suriye’nin kuzeyinde, bölgenin terör unsurlarından arındırılması ve sınır güvenliğinin sağlanması için başlatılan Barış Pınarı Harekatı kararlılıkla sürdürülüyor. Bayramiç Belediyesi AK Parti grubu tarafından olağanüstü toplantı ve sözlü huzur hakkının Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması talep edildi. Gerçekleşen Bayramiç Belediyesi’nin Belediye Meclis toplantısında da o tarihi alkışlanacak karar alındı. 12 kabul oyla huzur hakkı ücretlerinin, Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması hususunda karar alındı. Olağanüstü olarak gerçekleşen belediye meclis toplantısında  alınan bu karar takdir topladı. 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.