çetin ticaret

Beyza, Madalyaları Ala Ala Milli Takıma Doğru

Bayramiç Türkmenli Köyü’nden polis memuru Ayhan ve Nilüfer Işık’ın kızı Beyza Işık (11) Edirne’de düzenlenen yüzme yarışmalarında 7 kez birincilik kürsüsüne çıktı.

7970
Beyza, Madalyaları Ala Ala Milli Takıma Doğru

Bayramiç Türkmenli Köyü’nden polis memuru Ayhan ve Nilüfer Işık’ın kızı Beyza Işık (11) Edirne’de düzenlenen yüzme yarışmalarında 7 kez birincilik kürsüsüne çıktı.

26-27 Ekim’de Edirne’de düzenlenen 17 kulüp, 270 sporcunun katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yüzme müsabakalarında EYEM Spor Kulübü sporcusu Alperyazoğlu Orta Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Beyza Işık girdiği tüm yarışların tamamında 7 birincilik, 1 üçüncülük elde etti. Işık, aynı zamanda en son yüzdüğü derecelerini de geliştirerek yarışları tamamladı. 

Böylelikle yaklaşık üç buçuk senedir girdiği toplam 66 yarışın 64'ü birincilik, 1 ikincilik ve 1'de üçüncülüğü mevcut olan Beyza Işık, bu hafta girdiği yarışlar 100 mt serbest birinci, 200 mt serbest birinci, 400 mt serbest birinci, 50 mt kelebek birinci, 100 mt kelebek birinci, 200 mt kelebek birinci, 100 mt sırtüstü birinci ve 50 mt serbest de üçüncü oldu.

Kızları Beyza’nın başarıları ile gurur duyduklarını söyleyen Ayhan ve Nilüfer Işık “Onu üç sene alıp keşfeden ve Başarılarının mimarı olan Değerli Hocası Samet Çağlayana ve yeni kulübümün Başkanı Sayın Onur Kaplana sonsuz teşekkür ediyoruz. Daha disiplinli ve öz verili çok çalışarak en kısa sürede hedefinin milli takıma girip ülkesini en güzel şekilde temsil etmek” dedi.


Beyza Madalyaları Ala Ala Milli Takıma Doğru
Beyza Madalyaları Ala Ala Milli Takıma Doğru
4721

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.