çetin ticaret

Cumhuriyetimize Hayat Veren Ruh, Dipdiri Yaşamaktadır

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Gökdemir mesajında, “Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 96 yıl önce olduğu gibi bugün de dipdiri yaşamaktadır” dedi.

2140
Cumhuriyetimize Hayat Veren Ruh, Dipdiri Yaşamaktadır

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Gökdemir mesajında, “Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 96 yıl önce olduğu gibi bugün de dipdiri yaşamaktadır” dedi.

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında şöyle dedi; “Türkiye Cumhuriyeti, binlerce yıllık devlet geleneğimizin vatan topraklarında yükselen son abidesidir. Dün olduğu gibi bugün de büyük devlet olmanın şuur ve haysiyetine sahip olan köklü milletimiz; birliğin önüne geçmeye teşebbüs edenlerin hesaplarını daima hezimete uğratmıştır ve uğratacaktır. Zira İstiklal Harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 96 yıl önce olduğu gibi bugün de dipdiri yaşamaktadır.

Cumhuriyetimizin 96. kurtuluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı el kalbî duygularımla kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleştiren bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yâd ediyorum.”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.