çetin ticaret

Bayramiç'te Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri, uyuşturucu imal ve ticareti yapan suç örgütüne karşı Bayramiç, Ezine ve Bozcaada ilçeleri ile İstanbul'da 7 ayrı adrese dün eş zamanlı operasyon düzenledi.

7566
Bayramiç'te Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale merkezli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, jandarma uyuşturucu imal edip, ticaretini yaptıklarını belirlediği çetenin 6 üyesini gözaltına aldı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri, uyuşturucu imal ve ticareti yapan suç örgütüne karşı Bayramiç, Ezine ve Bozcaada ilçeleri ile İstanbul'da 7 ayrı adrese dün eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda İ.E., H.E., R.G., S.T., H.H.Ö. ve M.Ö. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 7 cep telefonu, 7 sim kart, 2 hafıza kartı, 1 esrar kullanma aparatı, 792 gram esrar, 2 gram kenevir tohumu ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheliler, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere jandarmaya götürüldü. Firari olan 1 şüphelinin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.